Bize Ulaşın: KOLEJ: 0312 241 11 60 KREŞ: 0312 238 38 12
Bize Ulaşın: KOLEJ: 0312 241 11 60 KREŞ: 0312 238 38 12

Gizlilik Politikası

 

Kişisel verileriniz, Kurum veya Kurum adına veri işleyen gerçek ya da tüzel kişiler tarafından; aşağıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’un 5. maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması,
  • hukuki sebeplerine dayanılarak toplanmakta ve işlenmektedir.

Kişisel verileriniz sitenin kullanılması, düzgün çalışması ve Kurum’un meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması nedenlerine dayanılarak işlenmektedir. Kişisel verileriniz site içerisinde gerçekleştireceğiniz gezinti sırasında, ürün veya hizmetlerle ilgili iletişime geçilmesi, iş başvurusu yapılması, online kayıt başvuru formu, iletişim formu gibi formların doldurulması halinde ve/veya bizzat herhangi bir amaç doğrultusunda kişisel verilerinizi Kurum’la paylaşmanız halinde işlenebilecektir. Ayrıca kişisel verileriniz Kurum’dan bir talepte bulunmanız halinde bu talepte belirtilen yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla, Kurum’un veya üçüncü bir tarafın meşru çıkarlarının bulunması halinde, kullanıcıların ve potansiyel kullanıcıları anlamak ayrıca bunlara ilişkin olarak pazarlama stratejisi geliştirmek, sitenin kullanımını geliştirmek ve yasal yükümlülükleri yerine getirmek amacıyla işlenmektedir.

Çerez Politikası

Sitede çerezler kullanmaktadır ve çerezler yoluyla kişisel verileriniz işlenmektedir. Çerezler hakkında bilgi almak ve çerezleri kontrol edilmesi hakkında bilgi sahibi olmak adına aşağıdaki bölümü inceleyebilirsiniz.

Call Now Button